Tilaa jouluruuat kotiisi

Helpotusta joulukiireiden keskelle

Valmistamme taas tänäkin jouluna monenlaisia herkullisia jouluruokia joita tilaamalla pääsee kotona vähän helpommalla ja pystyy nauttimaan joulusta valmiiden jouluruokien äärellä. Meillä on Pippurissa perinteisiä joululaatikoita, joita valmistamme vanhoilla resepteillä vuosikymmenten takaa. Imellettyä perunalaatikkoa, pehmeää porkkanalaatikkoa, harmaasuolattua kinkkua, rosollia sekä monia muita jouluruokia, makuja joita jouluna odottaa. Ruuat valmistamme laktoosittomina ja niistä saa myös gluteenittomat versiot. Joulupöytään sopii erinomaisesti myös kotikalja, jota meillä on tarjolla litran pulloissa. Isompi satsikin on saatavilla, jos joulupöytään istahtaa enemmän porukkaa.

Meillä leivotaan paljon erilaisia joululeivonnaisia pyhien ajaksi. Ruokapöydän leipävalikoiman kruunaa Pippurissa leivottu joululimppu sekä saaristolaisleipä. Joululimppu toimii mainiosti kinkun kanssa ja saaristolaisleivän päälle voi sipaista vähän voita, graavilohta tai piimäjuustoa – herkutteluhetki on valmis!

Jälkiruokapöytään leivomme tänä vuonna erilaisia kuivakakkuja, joulupipareita, suklaista vadelmakakkua, vaaleaa glögijuustokakkua, pikkuleipiä sekä joulupullia.

Vinkki joululahjaksi: ilahduta läheistäsi ja tilaa hänelle jouluksi herkut Pippurista!

Ruuat meiltä voi noutaa jouluksi 22.12. tai 23.12. Toimituskin onnistuu, ellei itse pääse noutamaan. Tilauksia otetaan vastaan pe 15.12. asti sähköpostitse: myynti@mellilan.fi

Takaisin ylös