Mellilän Pidot

Järjestämme tarjoilut omissa tiloissamme sekä toimitamme tarjoiluja asiakkaiden tilaisuuksiin. Kauttamme saa myös tarjoilijat, astiavuokrauksen, pöytäliinat sekä juhlapaikan somistamisen. Tilaisuuksia joita järjestämme: häät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet, sukukokoukset, hirvipeijaiset, kokous- ja koulutustilaisuudet, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, kastetilaisuudet.

Mellilän Pidot huolehtii juhlien tarjoiluista

Herkullisuus ja esteettisyys ovat meillä erottamaton osa jokaista ruoka- ja juhlahetkeä. Järjestämme tarjoilut omissa tiloissamme tai siellä missä asiakkaidemme tilaisuudet ovat. Voit valita valmiista juhlamenuista ja kokoustarjoiluista tai toivoa jotain muuta. Räätälöimme tarjoiluja toiveiden mukaan. Tarjoilujen lisäksi hoidamme tilaisuuteen tarjoilijat, astiavuokrauksen, pöytäliinat sekä juhlapaikan somistamisen niin halutessasi. 

Mellilän Pidot juhlii kanssasi monet tilaisuudet: häät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet, sukukokoukset, hirvipeijaiset, kokous- ja koulutustilaisuudet, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat ja kastetilaisuudet. Kerro meille toiveesi juhliesi suhteen, niin laskemme tarjouksen!

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt
myynti@mellilan.fi

Juhlatilamme

Pippuri

Tunnelmallinen ja intiimi
Henkilömäärä: 30 
Soveltuvuus: juhlat, kokoukset

Sali

Valoisa ja juhlallinen
Henkilömäärä: 60
Soveltuvuus: juhlat, kokoukset

Tää on sitä parasta, ei voi parempaa enää olla. Hyvä ruoka, mieleenpainuva tunnelma!

Kaikki oli viimeisen päälle! Useammin tällaista hauskan pittoo!

Kaikki on ollut ihanaa aina mitä olette järjestänyt! Kyllä on aina ollut kiva tulla tänne!

Juhlamenut ja kokoustarjoilu

Herkulliset juhlamenut ja kokoustarjoilut syntyvät puhtaista ja läheltä tulevista raaka-aineista yli 30 vuoden kokemuksella. Hyvän maun ja läheltä tulevien raaka-aineiden lisäksi kauneus on meille tärkeää. Se näkyy ruokiemme kauniissa esillepanossa, valitsemissamme astioissa ja kattauksessa. 

Kunnantalon juhla- ja kokoustilat

Vuokraamme juhla- ja kokoustiloja myös Kunnantalolla ja huolehdimme sen maittavista ruokatarjoiluista. Valittavana on valmiita juhlamenuita sekä kokouspaketteja. Räätälöimme tarjoiluja asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli Kunnantalossa pidettävä tilaisuutesi vaatii A-oikeuksia, ne voidaan hakea viimeistään 2 kk ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ellei A-oikeuksia haeta erikseen, voit tuoda omia alkoholipitoisia juomia tarjolle.

Takaisin ylös