Me

Saija Takatalo

Saija Takatalo – ateriapalvelumme autokuski on tuorein pippurilainen. Hän kurvailee joka arkipäivä ruoka-annoksia sekä koteihin että työpaikoille Pippurin pakettiautolla. Vapaa-ajallaan Saija tekee käsitöitä, hoitaa puutarhaa ja näppäilee haitaria.

Marika Kurki

Marika Kurki – pyörittää yrityksen myyntityötä, markkinointia sekä taloushallintoa pääsääntöisesti etätyönä Muuramesta käsin. Välillä hänet voi nähdä Pippurissa sisustus- ja somistushommissa, intohimona kun on kauniiden juhlakattausten tekeminen sekä juhlien suunnittelu. Mottona ”Mieluummin överit kuin vajarit!”. Tämä hokimama harrastaa parajääkiekkoa ja pelaa kaukalossa kovaa, mutta ei sikaa. Jäähallin ulkopuolella harrastuksiin kuuluu rally-tokoilu perheen nuoremman koiran kanssa sekä käsityöt ja lukeminen.

Taru Nurmi

Taru Nurmi – tämä keittiöapulainen ja ateriapalvelun autokuski on nauravainen höpöttelijä, jonka parhaita hetkiä työpäivän aikana on tavata ateriapalvelun ikääntyneitä asiakkaita. Tarun vapaa-aikaan kuuluu ulkoilua, puutarhanhoitoa, musiikin kuuntelua sekä kavereiden kanssa seurustelua.

Judit Nurmi

Judit Nurmi – pitkän linjan Pippurin kokki aina vuodesta 2004 lähtien. Judit kokkaa arkilounaat sekä juhlapöytien herkut vankalla ammattitaidolla, luottonainen! Pilkettä silmäkulmassa ja hersyvä nauru, ne sanat kuvaavat parhaiten huumorintajulla höystettyä kokkiamme. Ryhmäliikunta, avantouinti, lukeminen ja käsityöt täyttävät Juditin vapaa-ajan.

Hilkka Palomäki

Hilkka Palomäki – Pippurin emäntä, joka leipoo parhaat munkit, bravuureina voileipäkakut ja perinteiset kermakakut. Hilkka otti yrityksen haltuun v. 1989 ja on pyörittänyt sitä menestyksekkäästi siitä lähtien. Vuonna 2021 yrityksen toimintaan liittyivät hänen lapsensa, jotka ovat jakaneet äitinsä kanssa yrityksen vetovastuuta perheyrityksessä. Hilkka käy vapaa-ajallaan usein teatterissa, pelaa korttipelejä ystäviensä kanssa, innostuu uusista käsitöistä ja pulahtaa avantoon.

Mauri Nurmi

Mauri Nurmi – tiimin vetäjä huolehtii siitä, että ravintolassa on kaikki tarvittava saatavilla ja työ sujuu. Mauri on monitoimimies, joka vastaa yrityksen johtamisesta monen muun homman ohella. Hänet voi bongata keittiön puolelta, toimistosta tai Avantin ratista – Mauriin pätee sama lause kuin Puuha Peteen ”Kaiken hoitaa!”. Autourheilu on vienyt hänen sydämensä jo pienenä poikana, mutta sen lisäksi aikaa jää myös lentopallo-harrastukselle.

Takaisin ylös