Pippurin suosittu brunssi

Avoimet Kylät tapahtuma

Kesäkuu aloitetaan mukavissa merkeissä Avoimet Kylät tapahtuman tiimellyksessä. Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma ja se järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille ja uusille mahdollisille asukkaille. https://suomenkylat.fi/ajankohtaista/tapahtumat/avoimet-kylat

Pippuri mukana kylätapahtumassa

Pippurissa tarjoillaan lauantaina 10.6. suosittua lauantai brunssia, jonne tullaan pidemmästäkin matkasta. Brunssia on tarjolla klo 10.30-14.00.

Lauantaina on myös leivontapäivä jolloin leipurimme loihtii munkkeja, mansikkakierrepullia, mustikkapiirakkaa, saaristolaisleipää, hiivaleipää, ihania pursotin- ja viipaleleipiä sekä muita herkkuja myyntiin. Terassilla on lisäksi muutama myyntipiste, joista voi hankkia mm. hiustenhoitotuotteita sekä sisustustekstiilejä. Urho Syrjälä ja Teija Laaksonen johtavat yhteislaulutuokiota terassilla klo 13.00, joten brunssin päälle voi napata kupin kahvia jälkiruuan kera ja nautiskella sulosoinnuista!

Tiesitkö, että voit tilata leivonnaisia, kakkuja sekä muita herkkuja kotisivuiltamme täyttämällä tilauslomakkeen? https://www.mellilan.fi/pippuri/leivonta/

Toivotaan että aurinko hellii Avoimet Kylät tapahtumaa, kyläläisiä sekä kesälomansa aloittaneita Mellilässä – lämpimästi tervetuloa Pippuriin!

Takaisin ylös